fbpx

3D Schaduwdoeken

Bent u opzoek naar een schaduwdoek dat zorgt voor schaduw in uw tuin? Of heeft u een restaurant en wilt u een verkoelend terras voor uw klanten? Shadowz kan u daarbij helpen! Wij zijn dé specialist in het vak schaduw management. Door een 3D zonnezeil te gebruiken en geen vlak schaduwdoek is er veel mogelijk. Een 3D zonnezeil is driedimensionaal ontworpen en geconfectioneerd. Hierdoor is het mogelijk om een groot oppervlak te overspannen en ziet je tuin of restaurant er tegelijkertijd trendy en modern uit.

Waarom u niet zonder een 3D schaduwdoek kan

De laatste tijd zie je steeds vaker dat er gekozen wordt voor schaduwdoeken. Wij vinden dit een logische keuze omdat er veel voordelen zijn aan een 3D schaduwdoek. Wij hebben ze hieronder voor u benoemd.

Met elke weersomstandigheid zit u in uw tuin!

Naast dat een 3D zonnezeil een groot oppervlak aan schaduw creëert, creëert het ook een fijne plek om de hele zomer in uw tuin te zitten. We kennen het allemaal wel, het is een warme zomerdag en dat willen we graag afsluiten met vrienden en een heerlijke BBQ in de tuin. Op een één of ander moment begint het te regenen en te stormen. Met de waterdichte 3D schaduwdoek hoeft u niet als een speer alles naar binnen te brengen. 3D zonnezeilen beschermt u namelijk tegen wind en regen. Blijft de zon toch schijnen? En is het zelfs zo warm dat u binnen 15 minuten verbrand? Geen probleem! Ook hier beschermt een schaduwdoek u tegen. Het doek houdt tot wel 95% van de UV-stralingen tegen. U kunt uw schaduwdoek zelfs heel de zomer laten hangen, zo heeft u er elke dag plezier van. Wat wilt u nog meer?

3D schaduwdoek op maat gemaakt

Iedere tuin, terras of plek is anders en heeft zijn eigen karakter. Zo heeft ieder persoon ook zijn eigen smaak. Waarschijnlijk is die van uw buurvrouw of collega anders dan die van u. Daarom zijn onze schaduwdoeken op maat gemaakt. Met verschillende kleuren, de nieuwste technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport, ontwerpen we voor elke unieke situatie een passend 3D zonnezeil. Of het nu een tuin, dierentuin of terras is, het is allemaal mogelijk. Het begint met uw wensen, en onze specialiteit. Heeft u geen idee wat u precies wilt? Wij helpen u graag door uw eerlijk en duidelijk advies te geven. Zo kan iedereen genieten van zijn of haar op maat gemaakte 3D schaduwdoek en creëert u de ideale lounge gevoel.

Makkelijk te onderhouden

De 3D zonnezeilen zijn makkelijk te onderhouden. Dit maakt het nog leuker en fijner om er één te hebben. Onze zonnezeilen zijn vuilafstotend en door de speciale Nano techniek waarvan het doek van is voorzien reinigt het als het ware zichzelf, uiteraard worden de doeken zo geinstalleerd dat water hier niet op kan blijven liggen, en alle vuil afvoert naar het laagste punt. Wanneer u het doek toch op wilt bergen in de winter is het belangrijk dat u het doek droog opbergt en op een droge plek bewaard. U kunt er ook voor kiezen om door ons het doek op te laten halen, te reinigen/impregneren, opslaan en in het voorjaar op oproep weer terug te laten plaatsen. Ideaal toch? Zo hoeft u er zelf niet over na te denken.

Projecten van 3D schaduwdoeken

Shadowz ontwerpt voor ieder project een uniek schaduwdoek gebaseerd op de situatie. Elke situatie kan anders zijn, aangezien we werken voor particulieren, bedrijven en ook ontwerpen wij carports. Met nieuwe technieken blijft uw 3D zonnezeil constructie het hele jaar staan.

Particulieren, bedrijven en zelfs carports

Shadowz werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven. Geen uitdaging is te gek. Heeft u een kinderdagverblijf waar u een schaduwplek wilt creëren zodat de kinderen in koelte kunnen buiten spelen of heeft u een dakterras waar u in de zomer lekker koel wilt zitten. Dat kan! Ook ontwerpen wij carports. Zo blijft u auto koel in de zon en uw cabrio droog wanneer u het dak open wilt laten staan, en stapt u niet een sauna in wanneer u ergens heen moet. Bij Shadowz luisteren we naar uw wensen en denken we graag met u mee, zodat u kan genieten van een verkoelende plek.

Nieuwste technieken

Met nieuwe technieken ontwerpen wij voor elk wat wils. En door te luisteren naar uw wensen bieden wij een oplossing. Voor onze 3D zonnezeilen gebruiken wij materialen uit de professionele zeilsport. De doeken worden vaak gedragen door robuuste RVS-masten of zware Robinia houten palen en zijn rondom voorzien van Dyneema koord. Wist u dat dit zes maal sterker is dan staal? Zo is de constructie geschikt voor semi-permanente exposure.

Werkwijze van Shadowz

Heeft u besloten om uw buitenplaats te verrijken met een 3D schaduwdoek? Dat horen we graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Op basis van uw aanvraag brengen we benodigde materialen en kosten in kaart. Het vanaf bedrag ligt rond de € 5000,- incl. btw en installatie. Zodra u dit goed heeft overwogen en verder wilt gaan met het project, komen wij bij u langs. Wij bespreken dan uw wensen en bekijken de buitenplaats. Wij krijgen dan een goede indruk van wat er gedaan moet worden.

Door een 3D impressie te maken van uw huidige situatie met daarin het 3D zonnezeil meegenomen, krijgt u een beeld van hoe het eruit komt te zien. Wanneer deze voldoet aan uw wensen stellen wij een offerte voor u op. Belangrijk om te weten is dat u bij ons tot en met dit moment nergens aan vast zit. Pas zodra u akkoord gaat met de offerte en wij beginnen met inmeten en het plaatsen van de installatie rekenen wij kosten. Het installeren van de zonnezeil doen wij enkele weken na de inmeting.

Shadowz als bedrijf

Shadowz is een familiebedrijf van zoon en vader. U leest het goed. Vader Gerard werkt bij het bedrijf van zoon Ivo. Vroeger was dit anders en werkte Ivo bij Gerard. Wij zijn een echte ondernemersfamilie. Met plezier, kennis en ambitie versterken wij elkaar in hetgeen wat we het allerleukst vinden om te doen. Bij Shadowz spreekt u direct met een van ons. Zo heeft u altijd direct en persoonlijk contact met het bedrijf. Relatie met de klant vinden we heel belangrijk. Wij zijn dan ook altijd eerlijk en duidelijk in ons advies en zorgen ervoor dat u alle informatie en mogelijkheden weet voordat u een beslissing maakt. Op die manier staat u nooit voor een verrassing.