3D-structuurdoeken

“Het weercijfer voor vandaag is een zeven. De dag verloopt zonnig.
Er staat een matige tot sterke wind met kans op een krachtige windvlaag.”

In Nederland kan het behoorlijk waaien, maar met een 3D structuurdoek hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit doek is heel sterk en daardoor een goed alternatief voor een veranda, vaste overkapping of parasol. Zo beschermt een 3D structuurdoek tegen vallende eikels, kastanjes of takken, maar ook tegen de felheid en warmte van de zon en haar schadelijke UV-straling. Behalve sterk en functioneel is een 3D structuurdoek ook sfeervol. Met een 3D structuurdoek creëert u namelijk eenvoudig een gezellige, schaduwrijke plek. Zo geniet u comfortabel en in stijl en kunt u ondanks de Nederlandse wind lekker buiten zijn.

Wat zijn de mogelijkheden van een 3D structuurdoek?
Wanneer u kiest voor een 3D structuurdoek is er veel mogelijk. Dit komt omdat een 3D structuurdoek geen vlak doek is. Het doek wordt namelijk driedimensionaal ontworpen en geconfectioneerd, vandaar de naam 3D. Het model van uw 3D structuurdoek bepaalt u volledig naar wens. Met een 3D structuurdoek is het mogelijk om een groot oppervlak te overspannen. Natuurlijk kunt u net als bij een schaduwdoek ook bij een 3D structuurdoek kiezen voor verschillende kleuren en een waterdichte of waterdoorlatende oplossing.

Doordat wij werken met de nieuwste technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport is een 3D structuurdoek de sterkste oplossing voor het creëren van een schaduwrijke plek. In bijna alle gevallen wordt een 3D structuurdoek gedragen door robuuste RVS-palen. De constructie beschikt over een inventief geïntegreerd span-systeem. Verder is een 3D structuurdoek rondom voorzien van Dyneema koord. Dit koord is zes maal sterker dan staal. Zo ontstaat er een constructie die geschikt is voor permanente exposure.

Wat kost een 3D structuurdoek en hoe weet u wat u koopt?
Wij luisteren naar uw wensen en bieden een oplossing die daarbij past. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom, waar u zowel binnen als buiten verschillende opstellingen ziet.

Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D schets. Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw schaduwdoek wordt gemonteerd, waar eventuele palen staan en natuurlijk waar uw schaduwdoek schaduw creëert. De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten. De startprijs van een 3D structuurdoek is rond de 5000 Euro.

Bekijk hier onze gerealiseerde projecten.

Wij maken graag een afspraak met u.  Neem contact met ons op.