fbpx

3D zonnezeilen

Wat zijn de mogelijkheden van een 3D zonnezeil?
Wanneer u kiest voor een 3D zonnezeil is er veel mogelijk. Dit komt omdat een 3D zonnezeil geen vlak doek is. Het doek wordt namelijk driedimensionaal ontworpen en geconfectioneerd, vandaar de naam 3D. Het model van uw 3D zonnezeil bepaalt u volledig naar wens. Met een 3D zonnezeil is het mogelijk om een groot oppervlak te overspannen. Natuurlijk kunt u bij een 3D zonnezeil kiezen voor verschillende kleuren en een waterdichte of waterdoorlatende oplossing.

Doordat wij werken met de nieuwste technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport is een 3D zonnezeil de sterkste oplossing voor het creëren van een schaduwrijke plek. In bijna alle gevallen wordt een 3D zonnezeil gedragen door robuuste RVS-palen. Verder is een 3D zonnezeil rondom voorzien van Dyneema koord. Dit koord is zes maal sterker dan staal. Zo ontstaat er een constructie die geschikt is voor semi-permanente exposure.

Wat kost een 3D zonnezeil en hoe weet u wat u koopt?
Wij luisteren naar uw wensen en bieden een oplossing die daarbij past. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom, waar u zowel binnen als buiten verschillende opstellingen ziet.

Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D schets. Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw 3D zonnezeil wordt gemonteerd, waar eventuele palen staan en natuurlijk waar uw 3D zonnezeil schaduw creëert. De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten. De vanaf prijs voor een 3D zonnezeil ligt rond de € 5000,- incl. btw. en installatie.

Bekijk hier onze gerealiseerde projecten.

Wij maken graag een afspraak met u.  Neem contact met ons op.