fbpx

Carports

Wat zijn de mogelijkheden van een carport van 3D zonnezeil?

Wanneer u kiest voor een 3D zonnezeil als carport is er veel mogelijk. Dit komt doordat een 3D zonnezeil geen vlak doek is. Het doek wordt namelijk driedimensionaal ontworpen en geconfectioneerd, vandaar ook de naam 3D. Het model van uw 3D zonnezeil bepaalt u volledig naar wens. Met een carport van 3D zonnezeil is het mogelijk om een groot oppervlak te overspannen om uw auto/auto’s onder kwijt te kunnen. Waar u normaal een forse houten/aluminium of stalen constructie nodig heeft, kunnen wij met gebruik van enkele RVS masten en/of bestaande bomen een carport realiseren, die in de meeste gevallen ook nog eens vergunningsvrij is.

Bij een carport van 3D zonnezeil kunt u vanzelfsprekend uit diverse kleuren kiezen, tevens kunt u een keuze maken uit een waterdichte of waterdoorlatende oplossing.

Doordat Shadowz werkt met de nieuwste technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport is een carport van 3D zonnezeil een sterke oplossing voor het creëren van een alternatieve carport, waarbij een vergunning in veel gevallen helemaal niet nodig is. In bijna alle gevallen worden 3D zonnezeilen gedragen door robuuste RVS masten. De constructie beschikt over een inventief span-systeem. Verder is een 3D zonnezeil rondom voorzien van Dyneema koord welke tevens nog verstelbaar is. Dit koord is zesmaal sterker dan staal. Zo ontstaat er een constructie, die geschikt is voor permanente exposure.

Wat kost een carport van 3D zonnezeil en hoe weet u wat u koopt?

Wij luisteren naar uw wensen en bieden een oplossing die daarbij past. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom, waar u zowel binnen als buiten verschillende opstellingen ziet.

Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D schets. Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw carport wordt geïnstalleerd, waar eventuele masten staan en natuurlijk waar uw 3D zonnezeil voor uw carport de auto/auto’s maximaal beschermt. De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten. De vanafprijs van een Carport van 3D zonnezeil ligt rond de € 5000,-.

Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Wij maken graag een afspraak met u. Daarvoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.