fbpx

Plaatsing/montage 3D zonnezeil

Wij verzorgen de volledige plaatsing van uw 3D zonnezeil en carport van A tot Z. Of het nu gaat om de plaatsing van een doek bij een kinderdagverblijf, horecagelegenheid, een ander bedrijf, bij u in de tuin of een carport? We doen het allemaal.
In veel van de gevallen kunnen onze zonnezeilen en carports vergunningsvrij geplaatst worden. We werken hier met schroeffundamenten welke we met een onze speciale machine de grond indraaien. Afhankelijk van de grondsamenstelling zijn deze “schroeven” 130 tot 210 cm lang. De RVS mast, waar het zonnezeil aan bevestigd wordt, plaatsen we in de schroeffundamenten. Hierdoor wordt het geheel demontabel en weg neembaar.

Heeft u interesse in een 3D zonnezeil?

Bij Shadowz luisteren we naar uw wensen en bieden een oplossing die daarbij past. Hiervoor komen wij graag bij u langs, bekijken we uw situatie en nemen we samen de mogelijkheden door. Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D impressie schets. Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw 3D zonnezeil kan worden geïnstalleerd, waar eventuele masten staan en natuurlijk waar uw zonnezeil schaduw creëert. De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

Als u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Met onze speciale machine draaien we de schroeffundamenten de grond in

Matzwart gecoate mast zojuist geïnstalleerd in schroeffundament

Na installatie van de schroeffundamenten wordt alles weer netjes aangestraat