fbpx

Reinigen van uw 3D zonnezeil

Bij ons kunt u ook terecht voor het reinigen van uw 3D zonnezeil.
Op het moment dat uw zonnezeil aan weersinvloeden wordt blootgesteld kan deze worden aangetast (schimmels en algen). Daardoor zal het zijn belangrijke, beschermende functie verliezen. Ook het uiterlijk zal onder invloed van zon- en weersinvloeden minder fraai ogen en uiteindelijk aan kwaliteit inboeten. Het wasproces is erop gericht om deze nadelen voor u in één wasbeurt op te heffen.

Reinigen

Als eerste gaan de te reinigen delen minimaal 24 uur in een, op temperatuur gecontroleerd (nooit hoger dan 35 graden), weekbad met een door ons speciaal ontwikkeld wasmiddel.
De volgende stap is een grondige visuele inspectie om te bepalen welke reinigingsmiddelen nodig zijn om de eventueel aanwezige schimmel of ander oppervlaktevuil te verwijderen. Na deze te hebben afgespoeld wordt gecontroleerd of het maximale effect is bereikt en zal het doek voor een uitgebreide tijd te drogen worden gehangen.
Na de droogtijd kan de buitenzijde worden voorzien van een nieuwe beschermlaag door het aanbrengen van een coating. Deze coating zorgt voor een optimale waterafstotende en vuil werende laag en zal, zonder sporen achter te laten, transparant opdrogen.

Garantie

Doordat we het wasproces niet met machines uitvoeren maar alle handelingen handmatig doen, kunnen wij garanderen dat uw doek met aandacht en zorg wordt behandeld. Tijdens het wasproces zullen stiksels en het weefsel daardoor niet onnodig worden belast en dus optimaal beschermd blijven.

Arbeidsproces

Door de persoonlijke aandacht en het intensieve proces kunt u er het beste rekening mee dat de verwerkingsduur gemiddeld tussen de 3 à 5 weken in beslag zal nemen. In de wintermaanden streven wij ernaar om goederen binnen twee maanden te hebben verwerkt.

Neem voor meer informatie en kosten contact op met Shadowz.