fbpx

Schaduwdoek op maat

Een schaduwdoek of zoals wij deze “Zonnezeilen en Zonnedoeken” noemen, beschermt je tegen te felle zon en regen. Het is een ideale manier om voor een deel van je tuin, terras of balkon een schaduwplek te creëren waar je lekker buiten kunt zitten zonder direct in de zon te zitten, maar ook droog kunt zitten wanneer het begint te regenen. Het is stijlvoller dan een parasol, is makkelijk te monteren en een vergunning is niet nodig. Alle onze schaduwdoeken houden zonnewarmte en ultraviolette straling tegen. De lichtere kleuren laten wel wat meer licht door. Dat is één van de vele keuzemogelijkheden die je hebt. Een schaduwdoek leveren wij enkel op maat, volledig afgestemd op uw eigen wensen en door ons professioneel geïnstalleerd bij u thuis, of bedrijf.

Wind- en waterdicht

Een andere keuze die gemaakt moet worden is tussen waterdoorlatend doek of schaduwdoek waterdicht. Onze maatwerk waterdichte schaduwdoeken hebben een coating die uw terras zelf bij de zwaarste regenbuien nog droog houdt waardoor u toch heerlijk kunt blijven zitten. Dat geeft net dat beetje meer comfort en laat je extra genieten van het buiten zijn en je tuin. Waterdoorlatende doeken hebben een open structuur en laten wind en water door. Wanneer het waterdichte aspect bij u geen voorkeur heeft, is dat wellicht een optie. Zowel de wind- en waterdoorlatende doeken als de waterdichte doeken garanderen wij een windkracht tot 9 beaufort, het maakt daarvoor dus niet uit of u kiest voor een waterdicht of een waterdoorlatend zonnezeil.

Onderhoud en reinigen

Je schaduwdoek kun je rustig de hele zomer laten hangen. Wanneer het door ons is aangebracht heb je er geen omkijken meer naar. Veel doeken kun je ook in de winter laten hangen, maar om de levensduur te verlengen en het doek in goede staat te houden is het toch beter het ‘s winters los te maken, schoon te maken en netjes op te bergen. Een schaduwdoek is eenvoudig los te maken en op te vouwen. Opgevouwen neemt het doek weinig ruimte in beslag en is het makkelijk op te bergen op zolder of in de schuur.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Mocht je toch meer informatie willen over de prijs, het monteren of een andere vraag hebben? Neem dan gerust contact op met Shadowz. Je kunt ons bellen op +31 (0)40 209 7583 of mailen naar info@shadowz.nl. Ook ben je van harte welkom bij ons op locatie in Leende.