Stretchtenten

Heeft u een feestje, evenement of beurs? Met een stretchtent creëert u een functionele omgeving met een inspirerende en luxueuze uitstraling. Een stretchtent, ook wel flextent genoemd, is een flexibele tent die zich onderscheidt door haar veelzijdigheid.
Zo is een stretchtent makkelijk te plaatsen op iedere gewenste plek. Bijvoorbeeld in de tuin speciaal voor uw huwelijks- of verjaardagsfeest of als vervanging van de luifel of partytent boven een bar of terras. Met een stretchtent kiest u voor een designproduct en creëert u eenvoudig een stijlvolle, schaduwrijke plek.

Wat zijn de mogelijkheden van een stretchtent of flextent?
Wanneer u kiest voor een stretchtent kiest u voor uitstraling.
Door de hoogwaardige stretchstof kan de tent vele vormen aannemen. U bepaalt dus zelf het model van de tent. Door verschillende tenten met elkaar te verbinden is het mogelijk om een groot oppervlak te overspannen.

Shadowz is uw partner voor de verkoop en verhuur van stretchtenten.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de montage en demontage van uw stretchtent. Wij nemen u al het werk uit handen zodat u uw tijd kunt besteden aan het ontvangen van gasten of het nagenieten van een geslaagde gelegenheid.

Wij maken graag een afspraak met u. Neem contact met ons op.

 

SCHADUWDOEK OF WAVESAIL OP MAAT LATEN MAKEN? DAT KAN!