fbpx

Zonnedoek op maat

Creëer jouw ideale buitenplaats met een zonnedoek: de oplossing voor koelte en schaduw. U heeft nog nooit zo’n verkoelende zomer gehad als deze. Door te luisteren naar uw wensen, creëren wij samen uw perfecte buitenplaats. Of u nu particulier bent, een bedrijf heeft of carports wilt. Wij kunnen u helpen. We ontwerpen speciaal voor u een uniek zonnedoek op maat geheel naar uw wensen en eisen. Zo kunt u kiezen uit waterdicht- of waterdoorlatend doek en zijn ze beschikbaar in diverse kleuren.  

Wat voor zonnedoeken ontwerpt Shadowz?

Waarschijnlijk door onderzoek te doen bent u op onze website beland. Voordat u verder leest, moet u wel iets weten. Wij ontwerpen namelijk niet zomaar zonnedoeken. Vlakke doeken zijn mooi, begrijp ons niet verkeerd, maar heeft u wel eens van 3D zonnezeil gehoord? Wij ontwerpen onze zonnezeilen driedimensionaal en geconfectioneerd. Zo creëren wij een groot oppervlak aan schaduw tot wel 120m2 aan een stuk en ziet het er ook nog eens trendy en modern uit. Een 3D zonnedoek kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden zoals carports, terrasoverkapping of in de dierentuin: als verkoelende plek voor de dieren.

Waarom jij niet zonder zonnedoek kan!

Een 3D zonnezeil zorgt voor koelte en schaduw. Of het nou een tuin, dakterras of restaurant is, zonnedoeken kunnen overal geïnstalleerd worden. Het is de beste manier om een hele zomer te genieten van het weer buiten. Schijnt de zon of stormt het? Bij beide is een zonnedoek de oplossing. Indien de zon schijnt, kunt u gerust onder uw 3D zonnedoek afkoelen. Wist u dat het doek tot 95% van de UV-stralingen tegen houdt? U hoeft dus niet bang te zijn dat u verbrand onder uw zonnedoek. Als het weer in de avond omslaat in storm, geen zorgen. De zonnedoeken zijn wind en regen bestendig en worden door ons gegarandeerd tot windkracht 9. Zo kunt u zelfs met een goed temperatuur en storm nog buiten zitten, en hoeft u het zonnezeil niet halsoverkop weg te halen!

Hoe Shadowz een zonnedoek op maat ontwerpt?

Elke buitenplaats is uniek en geen een terras, tuin of carport is hetzelfde. Zo ook onze 3D zonnedoeken niet. Wij ontwerpen speciaal voor uw buitenplaats een driedimensionaal zonnedoek. Voordat wij hiermee beginnen hebben we wat meer informatie nodig, nadat we deze hebben ontvangen en u een indicatie van de kosten hebben kunnen geven, komen wij altijd eerst een kijkje nemen naar de huidige situatie. Hier bespreken we nogmaals uw wensen door. Wanneer wij samen met u een beeld hebben gecreëerd van wat het moet worden, maken wij een realistisch ontwerp. Dit ontwerp laat uw huidige situatie zien met daarin een 3D zonnezeil. U krijgt dan een goede impressie van hoe het gaat worden. Wanneer dit naar wens is, krijgt u van ons een offerte. Goed om te weten: pas als u akkoord gaat met de offerte beginnen we aan de installatie en komen er dus ook pas kosten. Tot die tijd is alles vrijblijvend. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten. De vanafprijs van een 3D zonnezeil ligt rond de € 5000,-.

Hoe installeren wij de zonnedoeken op maat?

Nadat u akkoord bent gegaan beginnen we met het het installeren van de schroeffundamenten en/of de robinia palen en/of de muurbevestigingspunten, hierna meten we uw 3D zonnezeil definitief in en kan deze in productie genomen worden, enkele weken laten maken we met u de afspraak om het 3D zonnezeil definitief te komen installeren. Wij werken met nieuwe technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport. Door de bevestigingspunten diagonaal en onderling op verschillende hoogtes te monteren ontstaat er een 3D vorm in het doek, uw 3D zonnezeil word met een 3D laser op statief door ons ingemeten, daarbij worden alle coördinaten vastgelegd en wordt de meting op de milimeter nauwkeurig vastgelegd . Een 3D zonnezeil wordt bevestigd aan de muur, robuuste RVS mast of een stevige robinia paal. Rondom is een 3D zonnezeil voorzien van Dyneema koord. Dit koord is wel zes keer sterker dan staal. Op deze manier ontstaat er een staalsterke constructie.

Hoe kan je zonnedoeken schoonmaken?

Het beste is om tijdens de wintermaanden uw 3D zonnezeil op te bergen. 3D zonnezeilen beschermt u tegen de zon, wind en storm, bescherm jij ze voor de winter? Het liefst droog en op een droge plek. Zo geniet u het langst van het doek. Onderhouden van uw 3D zonnezeil is belangrijk. Per doek verschilt het schoonmaak proces. Bij een waterdicht doek dient deze naar het reinigen ook geïmpregneerd te worden, wij waterdoorlatende doeken gaat het enkel om de reiniging. Kiest u voor de extra service? Dan halen we het doek op, slaan we het op en in het voorjaar plaatsen we het doek op afroep weer terug. Als u wilt, reinigen we het 3D zonnedoek ook voor u zodat u er voor het volgende seizoen weer helemaal klaar voor bent.

Vragen of afspraak maken?

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! U kan contact met ons opnemen en dan reageren wij zo snel mogelijk. Ook voor alleen vragen kunt u contact opnemen!

Familiebedrijf Shadowz

Shadowz is een familiebedrijf. Zoon en vader brengen hun krachten bij elkaar om u zo goed mogelijk te helpen. Met uw wensen en onze specialisme in het vak schaduwmanagement, creëren wij voor u de perfecte oplossing. Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijk contact heeft met het bedrijf. Om die reden heeft u altijd direct contact met een van ons. Tijdens ons contact zijn wij eerlijk en direct in ons advies. U heeft recht om alle informatie en mogelijkheden te weten voordat u een beslissing neemt. Daar willen we dan ook graag aan bijdragen. Op deze manier staat u nooit voor een verrassing.